Va rugăm să cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site, ce se vor intelege ca un contract de vânzare-cumpărare între FOX WINES DISTRIBUTION SRL si orice persoană fizică sau juridică ce va face comandă online.

Folosind site-ul foxwines.ro sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomandă citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul foxwines.ro

foxwines.ro isi rezervă dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Versiunea în vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanentă disponibilă pe site. Verificati aceasta pagină periodic, pentru a lua cunostintă de eventualele schimbări. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implică acceptarea modificărilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Prin site întelegem colectia de informatii obtinută prin accesarea adresei web foxwines.ro
Acest site este proprietatea FOX WINES DISTRIBUTION SRL care îl intretine si îl administrează:
Reg. Com.: J40/12869/2020
CUI: 43141674
IBAN LEI: RO86 BACX 0000 0020 7419 4001
Banca: UniCredit Bank
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON.
Din cauza volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de către producători, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

foxwines.ro aplică cele mai inalte standarde in tratarea confidentialitătii clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondentă) sunt utilizate cu maximă discretie.  Anumite functionalităti sau servicii din site necesită furnizarea unor informatii personale; acestea vor fi folosite numai în scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicările dintre site si clientii săi, atunci când acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sărbători, reduceri de pret, promotii etc.).

foxwines.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi însă puse la dispozitia autoritătilor îndrituite să verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora. foxwines.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici în legatură cu numărul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor săi, în scopul analizării statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personală.

Înregistrarea ca utilizator/client, parola si comportamentul ca utilizator/client

Prin înregistrarea ca utilizator/client veti fi solicitat să vă alegeti un nume de utilizator si o parolă. Sunteti responsabil(ă) de păstrarea în sigurantă a parolei de acces ca utilizator/client al site-ului foxwines.ro, orice activitate desfăsurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteti de acord să ne înstiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.
Sunteti pe deplin în cunostintă de cauză că orice informatie, date, text, fotografii, grafică etc. continute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entităti de la care provin. În aceste conditii nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuti responsabili pentru continutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publică sau privată. De promotii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate în perioada de timp în care promotia este validă si numai în limita stocului disponibil.
Pentru disponibilitatea în stoc a produselor aflate în promotie veti fi contactat pe mail sau telefonic.

Prin finalizarea comenzii clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete si adevărate la data plasării comenzii.
Prin finalizarea comenzii, clientul se declară de acord ca un reprezentant foxwines.ro sa îl contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a comenzii.
foxwines.ro poate refuza o comandă în urma unei notificări prealabile adresate clientului, fără a exista obligatii între părti și fără ca o parte sa poată pretinde daune, pentru următoarele situatii:
•    Clientul a furnizat date incomplete sau incorecte
•    Cardul clientului/ tranzactia nu a fost acceptat de banca emitenta
•    Livrări consecutiv esuate
•    Esuarea/invalidarea tranzactiei online
•    Alte motive obiective: suspiciuni în ce priveste modalitatea de plată, activitatea clientului produce daune site-ului

Contractul se consideră încheiat între client și FOX WINES DISTRIBUTION SRL în momentul primirii de către client de la foxwines.ro, prin intermediul postei electronice și/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

În cazul în care un produs comandat de către client nu poate fi livrat de către foxwines.ro,dar a fost plătit de catre client, ne obligăm să informăm clientul asupra acestui fapt și să returnăm clientului contravaloarea produsului/elor, în termen de maxim 15 zile de la data la care foxwines.ro a luat la cunostintă acest fapt sau de la data la care clientul si-a exprimat în mod expres intențta de anulare a comenzii.

Produsele comandate pe site-ul foxwines.ro se pot plati astfel :
• Online cu card (solicitati link-ul de plată)
• Numerar sau card la ridicarea produselor din magazinul nostru, situat în Bucuresti, Bulevardul Gheorghe Sincai nr.11, Bl.4, Sc 2 ; vă rugăm verificati disponibilitatea produselor în magazin!
• Ramburs – integral în momentul primirii produselor, către comisionarul ce face livrarea
• Ordin de plată (clienti persoane fizice sau juridice) pe baza facturii fiscale emise de FOX WINES DISTRIBUTION SRL. În cazul în care ati optat pentru această modalitate de plată, termenul de livrare se calculeză din momentul intrării sumei în contul FOX WINES DISTRIBUTION SRL.

Echipa FOX WINES DISTRIBUTION SRL depune toate eforturile pentru a se asigura că produsele sunt livrate in cele mai bune conditii.
Totusi, dacă există probleme cu produsele comandate si doriti să le returnati, vă rugăm să ne contactați pe email la adresa office@foxwines.ro si vom face tot posibilul pentru a remedia situatia.
Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantul foxwines.ro, la adresa office@foxwines.ro, că renuntă la cumpărare si motivul returnării, în termen de 14 zile de la cumpărare.
Clientul foxwines.ro poate returna produsele cumpărate, sigilate, în ambalajul original (etichetă si timbru intacte, cutie unde este cazul) în termen de 14 zile de la notificare. În cazul în care clientul va întârzia sau produce întârziere în returnarea produselor mai mare de 14 zile de la data notificării, acesta va pierde beneficiul de retragere.
Produsele desigilate sau altfel decât au fost receptionate de la curier nu pot fi returnate.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.
În cel mult 15 zile lucrătoare de la data primirii returnării, FOX WINES DISTRIBUTION SRL va înapoia contravaloarea comenzii. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.