Politica de retur

Echipa foxwines.ro depune toate eforturile pentru a se asigura că produsele sunt livrate in cele mai bune conditii.
Totuși, dacă există probleme cu produsele comandate și doriți să le returnați, vă rugăm să ne contactați pe email la adresa office@foxwines.ro și vom face tot posibilul pentru a remedia situația.
Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul foxwines.ro, la adresa office@foxwines.ro, ca renunta la cumparare si motivul returnarii, in termen de 14 zile de la cumparare.
Clientul foxwines.ro poate returna produsele cumparate, sigilate, in ambalajul original (eticheta si timbru intacte, cutie unde este cazul) in termen de 14 zile de la notificare. In cazul in care clientul va intarzia sau produce intarziere in returnarea produselor mai mare de 14 zile de la data notificarii, acesta va pierde beneficiul de retragere.
Produsele desigilate sau altfel decat au fost receptionate de la curier, nu pot fi returnate.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
In cel mult 15 zile lucratoare de la data primirii returnarii, foxwines.ro va inapoia contravaloarea comenzii. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.